Toe aan een nieuwe tent? Ga dan 21 april naar het Second Tent Event

Het campingseizoen staat gelukkig weer op punt van beginnen, dus dit is een goed moment om je kampeergerei weer van zolder te halen. En misschien kom je dan wel tot de conclusie dat jouw tent of vouwwagen niet meer aan je wensen voldoet. Maar voordat je naar de winkel rent om een nieuwe te kopen, ga eerst eens op 21 april langs het Second Tent Event!

Vind je nieuwe of verkoop je oude tent op het Second Tent Event!

Komende zondag komen kopers en verkopers van tweedehands tenten namelijk samen in het Doornse Gat in Doorn. Misschien heb je gezinsuitbreiding gehad en ben je op zoek naar een groter exemplaar of wil je juist een keer in je eentje de bergen in. Dan is het zonde om een duur, nieuw spul te kopen, terwijl er iemand is die een volkomen bruikbaar exemplaar op de zolder heeft liggen. De verkopers betalen €19,50, maar voor bezoekers is het gratis.

Ook aan gezelligheid is gedacht

Je vindt er dus niet alleen kwalitatief goede tenten (en vouwwagens. En allerhande vormen van kampeergerei) voor een tweedehandsprijs, het is ook een mooi moment om (misschien) voor de eerste keer dit jaar te genieten van die authentieke campinggezelligheid op het eventterrein. Er zijn foodtrucks, muziek, vuurkorven en entertainment voor de kleinsten.

Op 21 april van 9 tot 17

Je kunt je tent tussen 9.00 uur en 10.00 uur opzetten en bezoekers zijn tussen 10.00 uur een 17.00 uur welkom. Er zijn mini-workshops, livemuziek en een reparatiestand voor kleine reparaties aan je tent. Kijk voor actuele informatie op hun Instagram.

Hugo

Op de hoogte blijven van bergsport.nl? Meld je aan voor de nieuwsbrief!