Uitgeprobeerd: mountainbiken in Morzine, Portes du Soleil (video)

Rogier op 14 juli 2022

Morzine is een mooi Alpendorpje midden in het grote skigebied van de Portes du Soleil. In de winter staat dit gebied bekend als een van de grootste skigebieden ter wereld. In de zomer verandert het in een van de grootste mountainbike gebieden van Europa. Je kunt hier eindeloos over singles naar beneden knallen. Wees niet bang het is niet alleen voor gevorderde downhillers, je kunt hier als beginner goed uit de voeten! Blijf je liever op de verharde wegen, dan vind je hier meer dan genoeg mooie bergcols om met de racefiets op te rijden!

Rogier
woont al meer dan 20 jaar in de Franse Alpen en is bijna altijd buiten te vinden. Op de racefiets, de mountainbike of al klimmend!

Op de hoogte blijven van bergsport.nl? Meld je aan voor de nieuwsbrief!