Bikepark Winterberg de hype waard?

Rene op 01 augustus 2022

Bikepark Winterberg is één van de grootste bikeparken zo dichtbij Nederland! Geen wonder dat er elk jaar ontzettend veel Nederlanders afreizen naar dit dorpje in het Sauerland om een hele dag te genieten van flowy trails en toffe jumps. Tijd voor ons om een bezoek te brengen aan dit bikepark en je alles te vertellen wat je absoluut moet weten voor een dagje Winterberg. In deze video leggen we je uit waar moet je zijn voor je tickets, wat zijn de beste runs en waar kun je het beste lunchen. Zijn trails als Flow Country, Loose Lee en de Downhill de moeite waard? Dat en meer in onze video review.

Rene
In de zomer bijzonder graag in de bergen, klimmend, maar vooral downhill op de mountainbike!

Op de hoogte blijven van bergsport.nl? Meld je aan voor de nieuwsbrief!