Mountainbiken in Zell am See - Kaprun

Mountainbikers komen volop aan hun trekken in Zell am See - Kaprun. Er is een groot netwerk aan mountainbikeroutes bechikbaar in de regio. In totaal vind je hier 13 lichte tot middelzware routes en kun je begeleide tochten maken.

Freeriden in Zell am See - Kaprun

In het Alpincenter op de Kitzsteinhorn vind je twee freerideroutes, vol kleine rotsblokken, jumps en richels. Je bereikt dit park met een kabelbaan. De Geißsteintrail is meer dan 3 kilometer lang en overbrugt bijna 500 hoogtemeters. hier vind je vooral sprongen, rotsen, richels en bochten. De Wüstlautrail is 7.7 kilometer lang en overbrugt meer dan dan 1.000 verticale meters. Vooral in het onderste deel van deze trail wisselen snelle passages zich af met technische elementen.

Enduro in Zell am See - Kaprun

In ditzelfde Alpincenter Kitzsteinhorn vind je met de Bachlertrail een mooie enduro-uitdaging. Deze is 5.2 kilometer lang en overbrugt 600 hoogtemeters. Deze trail gaat over een golvend terrein, dus een fiets die óók bergop kan is een must.

Trails in Zell am See - Kaprun

De Maiskogelbahn gaat van het bergstation op de gelijknamige berg via afwisselend brede en smalle bochten richting het Stanger middenstation. Door de breedte van het parcours is deze trail van 4.6 kilometer ideaal voor beginners.

Andere activiteiten in Zell am See - Kaprun