Nieuw: bergsport.nl

Wij, de redactie van wintersport.nl, zijn echte bergfreaks. In de winter zitten wij, zoals veel van jullie weten, heel veel in de besneeuwde bergen. Maar in de zomer wandelen, klimmen en fietsen wij eigenlijk ook continu in de Alpen en andere gebergtes. Het mag dan ook voor zich spreken dat wij al vrij lang met de gedachte speelden om ook een bergsportwebsite te lanceren. Eindelijk is het zover! Vandaag staat bergsport.nl live!

Regio-informatie

Ten eerste kun je hier een enorme dosis aan informatie over verschillende bergregio’s vinden. Denk aan gebieden als de Ecrins in Frankrijk, de Jungfrau regio in Zwitserland of het Zillertal in Oostenrijk. Bij al deze regio’s kun je gebundelde informatie vinden over de regio en de mogelijke sporten en activiteiten. Deze informatie zal de komende periode verder door ons worden aangevuld. Ook zullen er steeds meer regio’s online verschijnen.

Informatieve blogs en reisreportages!

Natuurlijk kun je van ons ook informatieve en leuke blogs verwachten. Blogs over de mooiste wandelpaden, klimroutes of Via Ferrata’s. Maar denk ook aan blogs over tips hoe je je eerste mountainbiketocht in de bergen overleeft en aan reisreportages uit de mooiste berggebieden van Europa.

Ga je mee de zomerse bergen in?

Eén ding is zeker: wij hebben er heel veel zin in om jullie mee de zomerse bergen in te nemen! Want naast het feit dat wintersport de mooiste bijzaak van het leven is, kun je in de bergen ook in de zomer fantastische avonturen beleven!

Rogier

Op de hoogte blijven van bergsport.nl? Meld je aan voor de nieuwsbrief!