Nog even en de bergzomer komt eraan!

Het is nog niet zover, maar de zomer is in aantocht. In de lente zijn er vaak al hele mooie dagen en terwijl de sneeuw langzaam smelt, dienen zich steeds meer zomeractiviteiten aan. Het moment om ook weer met bergsport.nl te beginnen. De komende tijd zullen jullie zien dat de activiteit op deze website langzaam toeneemt met nieuwe artikelen en verslagen over bergvakanties, activiteiten in de bergen, nieuws en het weer.

Ook deze zomer is er weer veel te doen in de bergen!

Op bergsport.nl, laten we zien dat de bergen meer te bieden hebben dan alleen skiën en wandelen. In de zomer bruist het van de mogelijkheden in de Alpen, zoals fietsen, klimmen en kamperen. En het hoeft echt niet alleen maar even actief te zijn, je kunt bijvoorbeeld ook allerlei leuke dorpjes en stadjes in de bergen bezoeken of gewoon even met de lift naar boven om te genieten van het uitzicht. De komende tijd kunnen jullie dus weer activiteit verwachten op bergsport.nl en gaan we deze website verder uitbouwen.

Dit vind je op deze site

Vorig jaar hebben we al veel weblogs geschreven die je op weg helpen voor de komende zomervakantie. We gaven je onder andere tips voor als je voor het eerst gaat bergwandelen. Of lees onze adviezen voor als je met de fiets wil gaan afdalen (of te voet).

Lees ook waar je de beste via ferrata’s (ook wel klettersteigen genoemd) kunt vinden in de Alpen of hoe je met hoogtevrees kunt omgaan. Het komende half jaar kun al dit soort informatie weer vinden op bergsport.nl. En daarnaast houden we je op deze plek wekelijks op de hoogte van het Alpenweer.

Roel

Op de hoogte blijven van bergsport.nl? Meld je aan voor de nieuwsbrief!