Canyoning in de Zugspitz Arena


Canyoning is op verschillende niveaus mogelijk in de Zugspitz Arena en gaat van gave jumps tot vrolijke familietochten. Canyontochten worden vooral aangeboden vanuit Lermoos en Biberwier.

Alleen voor de die-hards: heli-canyoning

Zoals gezegd is er zowel een groot aanbod aan aanbieders, maar ook een groot aanbod aan mogelijkheden. Het extreemste voorbeeld is toch wel heli-canyoning. In de Zugspitz Arena kan dit. In deze tweedaagse belevenis word je met een helikopter afgezet en mag je je vervolgens uitleven met abseilen, diepe sprongen en snelle glijbanen. Let wel: hier heb je behoorlijk wat ervaring en uithoudingsvermogen voor nodig.

Canyoningtours voor gezinnen en gevorderden in de Zugspitz Arena

Maar uiteraard is er ook genoeg aanbod voor gezinnen die willen genieten van een ravijnwandeling. Zo is er de Jump’nFun tour die vooral bedoeld is voor beginners en met name bestaat uit het maken van sprongen tot tien meter hoogte in het kristalheldere water. De Go Vertical tour is dan meer voor de wat gevorderden, waar je onder andere op twaalf verschillende plekken mag abseilen. Maar ook privétours zijn een mogelijkheid.

Andere activiteiten in de Zugspitz Arena