De (berg)zomer komt eraan!

De zomer heeft veel moois te bieden in de bergen

Het is nog niet aan het weer te merken, maar de zomer komt eraan. Terwijl de eerste skigebieden hun deuren sluiten verschuift de focus in de Alpen langzaam maar zeker naar de lente en zomer. Vorig jaar zijn wij, de redactie achter wintersport.nl, begonnen met de website bergsport.nl. Waarom? Omdat we gewoon helemaal verknocht zijn aan de bergen. Zowel in de winter als zomer. Er is zoveel meer dan skiën en snowboarden en dat verdient wel zijn eigen website, toch?

Veel te doen

Op bergsport.nl, laten we zien dat de bergen meer te bieden hebben dan alleen skipistes. Ook in de zomer bruist het van de mogelijkheden en activiteiten in de Alpen, zoals wandelen, fietsen en klimmen. Misschien is er nog wel meer keuze en zijn er meer mogelijkheden dan in de winter. Iets waarvan we jullie graag willen laten meegenieten.

Focus op de zomer

De komende tijd kunnen jullie dus weer activiteit verwachten op bergsport.nl en gaan we deze website uitbreiden. We hebben verschillende dingen in de pijplijn zitten en bouwen het langzaam op, dus blijf ons volgen!

Schat aan informatie

Vorig jaar hebben we al veel weblogs geschreven die je nu misschien een goed idee kunnen geven voor komende zomervakantie. Wat denk je ervan om eens te gaan wildkamperen, al dan niet met je kinderen, of ga met ze fietsen in een bikepark (dat kan al veel eerder dan je denkt!). En over bikeparks gesproken, we hebben video reviews opgenomen in Winterberg, Morzine en Schladming.

Als je graag gaat klimmen dan zijn klettersteigs (in het Frans en Italiaans ‘via ferrata’) een leuk idee. Heb je al meer klimervaring? Dan geeft Rogier in dit blog zijn beste rotsklimgeheimtips in Ailefroide. Is dat allemaal helemaal nieuw voor je, en wil je rustig beginnen met wandelen in de bergen? Dan hebben we daar natuurlijk ook tips voor. Dit alles en nog veel meer kun je het komende half jaar dus vinden op bergsport.nl.

Roel

Op de hoogte blijven van bergsport.nl? Meld je aan voor de nieuwsbrief!